Energetische healing

Wat is energetisch healing?

Energetische healing op basis van Quantum Touch is het werken met lichaamseigen energieën. Alles in onze wereld resoneert of trilt. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, hebben die dingen de neiging om samen te komen, zich op elkaar af te stemmen. Bij het geven van Quantum Touch focus ik op mijn eigen energie en versterk die energie door ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijnsoefeningen. Als ik een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie aanbied op een lichaamsdeel met pijn of een ontsteking dan zorg ik op deze manier voor de mogelijkheid tot genezen door middel van energie.

Meestal zal de lage frequentie toenemen om zich aan de hoge frequentie aanpassen.

Wil je het zelf ervaren?

Doormiddel van ademhalingstechnieken zal ik de trilling van mijn handen tot een zeer hoge frequentie opvoeren. Wanneer ik mijn handen rond een gebied van pijn, spanning of ontsteking plaats, zal de lage trilling van degene die de energie ontvangt zich aanpassen en de hoge trilling overnemen. Door dit hoge en krachtige trillingsveld kan de energie in een pijn- of ontstekingsgebied weer gaan doorstromen waardoor de pijn kan afnemen. Ik hoef alleen maar de helende energie aan te bieden en het lichaam doet zoveel mogelijk als op dat moment in zijn vermogen ligt –terugkeren naar datgene waarvoor het bedoeld is – zo optimaal mogelijk zijn werk doen.

Veel mensen denken dat ze anderen kunnen genezen, maar heling is altijd zelfheling. Het zijn de cellen die zichzelf genezen. Cellen willen gezond zijn en in de juiste energierijke, emotionele en voedingsomstandigheden, zullen ze daar zelf voor zorgen.

Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en buitengewoon vermogen om zichzelf te genezen. Zoals:

  • Hoofdpijn, mirgraine, oogklachten, aangezichtspijn, ontstekingen van neus, voorhoofd en bijholten.
  • Druk op de borst, hoge bloeddruk, hartkloppingen.
  • Maag en spijsverteringsklachten (bijv: spastische darm, maagzweer).
  • Menstruatieklachten, overgangsklachten.
  • Astma, allergie en eczeem.
  • Emotionele klachten.
  • Trauma’s, klachten na ongevallen en operaties, whiplash.
  • Scheefstanden, x-benen, o-benen, scoliose, kyfyose, lordose.
  • Spier en gewrichtsklachten, zenuwpijn, muisarm, carpaal tunnelsyndroom, slijtageklachten, ischias, nek- rugklachten, bekkeninstabiliteit, tennisarm, ontstekingen, reuma, fybromyalgie,vermoeidheid, stress, burn out, somatisch onverklaarde lichamelijke klachten, slaapstoornissen, hyperventilatie.
  • Sportblessures, verstuikingen, zweepslag, overbelasting.

De behandeling gaat door de kleding heen en kan zittend, staand of liggend gebeuren. Wat op dat moment voor jou het beste voelt.

Ervaar het zelf.

Het werkt op de energie – als onzichtbare component – die voor een groot deel uitmaakt van wat wij zijn. Het kan worden ingezet bij chronische en acute klachten. Is dit je eerste behandeling? Ervaar het zelf; Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.