Wie is Tjitske

Tjitske en de kracht van het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Al vanaf jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in de gezondheid en zorg voor andere mensen. Als kind riep ik dan ook vaak dat ik later verpleegster wou worden. Uiteindelijk ben ik ook verpleegkundige geworden en heb ik meer dan 20 jaar met veel liefde in de gezondheidszorg gewerkt.  Afgelopen jaar (2021) kwam hier verandering en uit liefde voor mijzelf heb ik besloten om mij volledig te focussen op mijn mooie praktijk. Ik ben Tjitske Hoekstra (1981) en moeder van 3 prachtige zonen.

In de afgelopen jaren heb ik veel gezien en geleerd, waardoor ik een hele nieuwe kijk heb gekregen op de gezondheid, zowel mentaal als fysiek, over anderen en van mijzelf. Specifiek over de kracht van het zelfhelende vermogen van het lichaam. Tijdens een moeilijke periode in mijn leven heb ik dit zelf ook mogen ervaren. Ik leerde in de afgelopen jaren dat mijn lichaam en geest meer zorg en aandacht van mij verlangde. En dat mijn lichaam en geest mij veel te vertellen had. Dit leidde tot belangrijke inzichten en daaruit voortvloeiende veranderingen; ik begon mijn eigen coaching en healing praktijk Út Leafde.

Mijn eigen Praktijk voor coaching en zelfheeling.

Als verpleegkundige begeleide ik mensen die in een moeilijke fase van hun leven zaten en ik wou mijn kwaliteiten op dit gebied verder uitbreiden. Ik raakte geïnspireerd in 2014 toen ik in aanraking kwam met Quantum Touch. Sinds 2016 ben ik geregistreerd Quantum Touch practitioner en heb ik diverse trainingen / cursussen op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling gevolgd. Met mijn eigen praktijk is mijn droom werkelijkheid geworden en sta ik in mijn kracht om anderen te helpen.

Quantum Touch; iedereen heeft een zelfhelend vermogen.

Quantum Touch is een prachtig instrument om mee te werken. Het geeft mij, samen met mijn levenservaring, betrokkenheid, invoelend vermogen en de capaciteit om liefdevol te confronteren, het vertrouwen om iets voor anderen te kunnen betekenen. Ik voel me altijd blij en dankbaar als cliënten, op wat voor manier dan ook, aangeven zichzelf weer te voelen ‘stromen’ en hun eigen ‘levensstroom’ weer (terug) vinden. Ik vind het een eer om bij dit proces betrokken te mogen zijn!